Ture mm. / Andre tilbud 2019

Andre tilbud 2019



Med 77 køretøjer og 92 deltagere mener vi selv, at Fjord-MC Oldtimerløbet 2018 igen blev en pæn succes - og vi er selvfølgelig i gang med at forberede 2019-løbet som afholdes lørdag d. 15. juni 2019.
så hold øje med www.fjord-mc.dk (klik på knappen Oldtimerløbet), hvor invitation og tilmeldingsblanket bliver lagt ud medio marts.
og der kan du også se billeder fra sidste års Oldtimerløb.

Tidligere deltagere og andre vi har haft kontakt med får en meddelelse pr. mail, når invitation og tilmeldingsblanket til Oldtimerløbet 2019 er klar på hjemmesiden.
Generel information om Fjord-MC Oldtimerløbet:
Fjord-MC Oldtimerløbet er et løb for klassiske motorcykler/scootere der er registreret i 1985 eller før, med eller uden sidevogn

Løbet afholdes altid tredje lørdag i juni og vil altid have start og mål i Ringkøbing.
Man mødes på Ringkøbing Torv til registrering og udlevering af startnummer m.v.
Efter registrering, lidt hyggesnak, kaffe i gågaden m.v. sendes deltagerne afsted enkeltvis i startnummerorden på en køretur i lokalområdet. Køreturen er ca. 100 – 120 km. lang og har indlagt nogle små opgaver, der skal løses/besvares på bedste vis for at deltage i en konkurrence om fine præmier.
Et sted på turen holdes en lille pause hvor der vil blive udleveret en frokostbolle eller lignende.
Arrangementet afsluttes med fælles spisning og præmieuddeling i Vesterhavshallen.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på oldtimerlobet@gmail.com eller evt. ringe til Ingvar på tlf. 22 73 67 67.
 
Med venlig hilsen
Fjord-MC Oldtimerløbet

Egon Jean Ingvar
____________________________________________________________________